Cercar en aquest blog

dilluns, 30 de desembre del 2013

CHICHICASTENANGO - SAN MARCOS (ATITLAN LAKE)


Chichicastenango es famós per el seu mercat dels dijous i diumenges, segurament el millor mercat de Centre Amèrica es tracta d'un mercat indígena on conflueixen les gents dels pobles veïns a comprar i vendre de tot, una explosió de colors i d'olors entre carrerons atapeïts de gent i amb l'església de Sant Tomàs que ho presideix, una església que acull ritus maies al seu interior i a la porta, una barreja de religions que sobten però que resulta d'allò més agradable!


Destinem el matí al mercat, dinem uns natxos amb avocat que ens semblen escassos i continuem ruta fins a Panajachel, al Llac Atitlan. Aquest llac és un lloc preciós amb els seus tres volcans i els seus dotze pobles que el rodejen. M'encanta!! Com la primera vegada que vaig venir, ens instalem a San Marcos. Hi arribem en barca en un trajecte que em fa patir per el braç però que finalment es fa be. Un cop a San Marcos ens allotjem al fantàstic Hotel La Paz en dos fantàstics bungalous enmig del bosc tropical, entre colibrís i una flora majestuosa.

L'endemà anem al Llac a banyar-nos sota el volcà San Pedro, divertit, molt divertit. Ens estem banyant en un llac meravellós, al altiplà de Guatemala, sota tres volcans i estem a 30 de Desembre en un dia radiant!! Travel &Happiness!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada